Hét restaurant: Vin Perdu
Gastronomisch restaurant Vin Perdu onderging onlangs een grondige voor & na. De in de horecawereld bijzonder geliefde interieurarchitect Lieven Musschoot nam het pand onder handen en transformeerde het tot een plek met 'urban chic' uitstraling. Helaas hield hij geen rekening met de akoestiek die op rumoerige avonden alle kanten uitgaat. Daarom staat er zeer binnenkort al een tweede renovatie in de stijgers. Creatieve chef en eigenaar Joeri Huybs en zijn vrouw Griet Broeckx spelen dus graag snel op de bal.
In de bar zit je aan hoge tafels met een gin & tonic en kies je overheerlijke hapjes uit het Barfood-menu. Er is ook een aantrekkelijk aanbod wijnen per glas. In het restaurant staan geen dure luxeproducten op het menu, maar wel eigentijdse smaakmakers als horsmakreel, onglet en hoevekip. We proefden enkele wildsuggesties die zeer lekker en juist bereid werden. Comfort food in stijl: daar komen we zeker voor terug.