Apero-time! Zo maak je een heerlijke kokos-mojito
04 sep 2019
Het zomergevoel nog wat langer vasthouden? Op zoek naar de perfecte cocktail voor tijdens de indian summer? Dan is deze kokos-mojito, een mix van een heerlijk verfrissende mojito of een zomerzoete piña colada dé winnaar voor jou.
Ingrediënten voor een kokos-mojito:
- 20 muntblaadjes
- 2 el limoensap
- 2 el suiker
- 120 ml witte rum
- 120 ml kokosmelk
- spuittwater
- ijsblokjes
- 2 limoenen (in schijfjes)
Zo maak je de kokos-mojito:
- Doe een schep ijsblokjes in een shaker. Voeg alle ingrediënten behalve het spuitwater en de schijfjes limoen erbij.
- Shake. Schenk uit in glazen. Vul aan met spuitwater.
- Garneer met limoenschijfjes.
Meer recepten om te aperitieven:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier