Het favoriete recept van beautyredactrice Franciska Bosmans
Gezellig tafelen het hele jaar door, dat is ‘Koken met Feeling’. In dit kookboek vind je niet alleen lekkere en gezonde recepten aangepast aan het seizoen, je krijgt er ook decotips en culinaire tricks bij! Vandaag deelt beautyredactrice Franciska Bosmans haar favoriet gerecht uit 'Koken met Feeling': frozen cocktail on a stick: gin & rozemarijn.
Frozen cocktail on a stick: gin & rozemarijn
VOOR ±8 STUKS VOOR DE ROZEMARIJNSIROOP:
- 85 g suiker
- 85 ml water
- sap van 1 citroen
- 1 tak rozemarijn
VOOR DE GIN:
- 150 ml rozepompelmoessap (25 ml p.p.)
- 300 ml gin (50 ml p.p.)
- enkele takjes rozemarijn
Maak de rozemarijnsiroop: doe alles in een steelpan en verhit tot de suiker is gesmolten. Laat afkoelen en giet door een zeef. Mix de overige ingrediënten in een shaker met de siroop. Schenk door een zeef in ijslolly-vormpjes en steek er telkens een takje rozemarijn in, plus een houten stokje. Laat minstens 4 uur opstijven in de diepvries.
'Koken met Feeling’ is vanaf 29/09 verkrijgbaar in de betere boekhandel en via MagStore voor € 24,99 (aanbevolen prijs).
Beautyredactrice Franciska Bosmans matcht haar parfum met haar humeur, haar nagellak met haar drankje en bestelt bij elke gin-tonic een watertje om een gedehydreerde huid tegen te gaan.
Lees alle artikels van Franciska hier.