Gent Smaakt!
Foodies, opgelet! Van 8 tot 12 mei 2013 zal de derde editie van het gratis culinaire event Gent Smaakt! weer plaatsvinden.
Na twee topedities van het gastronomische event kon een derde niet uitblijven. Dit jaar tracht de horecastad vijf dagen lang te bewijzen dat ze heel wat te bieden heeft op culinair vlak. Zo bieden regionale chefs, restauranthouders en cateraars de bezoeker de kans om te proeven van de authentieke producten van hun Arteveldestad.
Daarnaast zullen er in de namiddag verschillende workshops plaatsvinden. Kaasmeester Van Tricht en biersommelier Nicolas Soenen vertellen over de harmonie tussen kaas en bier, Dirk De Block en Eddy Geers van Eurotuin leggen uit hoe je je eigen kruiden kan onderhouden in een moestuintje en barbecue-specialist Peter De Clerq geeft je enkele handige barbecue-tips.
De vorige jaren vond het gastronomische gebeuren plaats in de Leopoldskazerne, maar dit jaar koos de organisatie voor een plekje in het hart van de stad: de stadshal.
Het programma kan je hier terugvinden.
Gent Smaakt! (8 – 12 mei 2013)
Stadshal Gent
Emile Braunplein
(RU)