Deze nieuwe ontbijttrend is om duimen en vingers bij af te likken
04 aug 2017
Eet jij iedere morgen braaf je kommetje havermout? En geniet je daarnaast van een lekker kopje koffie of cappuccino. Dan ga je net als ons helemaal dol zijn op de laatste nieuwe ontbijttrend. Want de havermout-cappuccino verbindt gewoon the best of both worlds.
Meer inspiratie nodig voor je ontbijt? Dit is een heerlijk gezond ontbijt voor weekdagen.
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Recept
Ingrediënten (1 persoon):
- 25 g havermout
- 150 ml sojamelk
- 1 tl honing
- 1 snufje cacao
- 1 espresso (of meer, if you need it)
Bereiding:
- Breng de havermout met 100 ml sojamelk (of andere soort melk naar keuze) en de honing (en eventueel kaneel) aan de kook. Laat op laag vuur zeker 10 minuten pruttelen, roer af en toe door (om aanbranden te voorkomen).
- Schuim de overige 50 ml sojamelk op.
- Doe de havermout in een glas of beker.
- Schenk de opgeschuimde soja erover en schenk ook de espresso erbij.
Meer tips voor een lekker ontbijt:
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier