Bookzine: Caesar wraps
Op woensdag 18 december zit er bij de nieuwe Feeling ook een nieuwe bookzine! Een leuk kookboekje met verschillende lekkere en gemakkelijke recepten voor bij het aperitief!
Op de website geven we deze week al enkele recepten. Aan de slag!
Caesar wraps
Voor 4 personen (12 wraps)
Voorbereiding: 15 min
Bereiding: 5 min
Benodigdheden:
-4 tortilla's
-4 dunne kippenlapjes (of een restje gebraden kip)
-2el olijfolie
-1el kruidenmix voor kip aan 't spit
-1/2 Romeinse sla
-4 ansjovissen op olie
-10 cl halfvolle room
-120 g Parmezaanse kaas
-1 teentje knoflook (geplet)
-1 hardgekookt ei (je gebruikt enkel de dooier)
-zout en versgemalen peper
Snijd de kip in reepjes. Bak ze in 5 minuten goudbruin in een pan met de olijfolie, de kruiden, peper en zout.
Was de sla en maak de blaadjes los, leg de kleinste blaadjes apart.
Maak de saus: plet de ansjovissen met een vork en meng ze door de room. Voeg de Parmezaanse kaas, de look en de verkruimelde eierdooier toe. Meng alles en breng indien nodig op smaak met peper en zout.
Smeer elke tortilla in met Caesarsaus. Leg enkele blaadjes sla en reepjes kip in het midden.
Rol de tortilla's goed strak op en snijd ze telkens in drie stukjes, die je vastprikt met een spiesje.
Dien op.