Balls & Glory opent tweede vestiging in Brugge

Een klein jaar na de kick-off van zijn gehaktballenrestaurant in Gent opent TV-chef Wim Ballieu een tweede 'Balls & Glory' in Brugge

Wanneer Wim Ballieu vorig jaar zijn eerste zaak in Gent opende, voorspelden wij meteen veel goeds. Een topchef die een eenvoudige lunch brengt aan een zacht prijsje, cliënteel verzekerd toch? Aldus geschiedde: het concept werd meteen een succesverhaal. Ook chef Ballieu had dit snel begrepen en aarzelde niet lang voor een verdere uitbreiding. Na de pop-up in de (al even Gentse) frozen yoghurtbar Yogy, nu ook een volledig nieuwe zaak in Brugge

In deze middeleeuwse stad krijg je de gevulde gehaktballen voorgeschoteld in een gerenoveerde trapgevelwoning, waar chef Paul Mahieu aan de leiding staat. Deze nieuwe stek voorziet tevens nog een extraatje: er werd gekozen om enkel te werken met op en top West-Vlaamse producten. Het vlees komt van de boerderij van Wim's grootouders in Veurne, en groenten en fruit worden aangebracht door lokale leveranciers. Wachten hoeft niet langer, want de zaak opende vandaag haar deuren. Brugge, are you ready for Ballieu? 

Balls & Glory Brugge, open vanaf vandaag.
Langestraat 93, Brugge.
Info en reservaties: 0486/678 776

(IDP)

Partner Content

Gesponsorde content