Deze gin wordt gemaakt van vlees

Het is een iets anders... Een gin op basis van vlees. Luc De Laet van slagerij De Laet & Van Haver in Hove creëerde een gin op basis van 'Secreto 07' en kruiden

Luc De Laet creëerde enkele jaren geleden een bijzondere vleesspecialiteit: Secreto 07. In het aterlier wordt 7 weken lang de rib-eye van het Spaanse runderras Rubia Gallega gerijpt in een marinade van 7 kruiden en specerijen. Het gastronomische hoogstandje werd een internationaal succes

Nu komen ze met iets nieuws: 'Butcher's gin'. De gin bevat Secreto 07 en de typische kruiden die gebruikt worden voor de rijping. 

Gin

De gin is te koop bij slagerij De Laet & Van Haver. Een fles van 75 centiliter kost 59 euro. Misschien een toffe cadeautip? Nog originele gins testen? Hier vind je bars waar je de nieuwste gin tonics kan proeven. 

Lees ook: 

4 bars om de nieuwste gin & tonic te drinken

Partner Content

Gesponsorde content