Restaurant aanrader: The Thrill
De Limburgse chef Rik Vandersanden opende enige tijd geleden restaurant 'The Thrill' in het centrum van Genk. Geen moleculaire keuken of minuscule hapjes, wel een klassieke kaart met een moderne twist.
"Mensen willen graag lekker eten en iets beleven, maar ze hebben niet altijd zin om daarvoor een inspanning te leveren. Daarom breng ik rechttoe rechtaan bereidingen die weinig uitleg behoeven", vertelt chef Rik Vandersanden. Een no-nonsense stijl die we graag zien.
Gezellig interieur
Het interieur is cosy en warm, vooral de open haard is een blikvanger. De chef legt met plezier een stukje rundvlees op de grill. Je kan kiezen tussen twee Europese variëteiten: Dry Aged Aberdeen Angus en Simmenthaler, of voor de typisch Amerikaanse US grain fed bief. Op de lunchkaart vind je ook een pittige rundstartaar met tuinkers, kalfsfrikadellen in Madeirasaus of civet van reebok.
Vriendelijk prijskaartje
Voor € 38 kan je uit de kaart zelf een drie gangen menu samenstellen. Een bezoekje waard voor de echte bourgondiër.