De 5 favoriete gerechten van Wouters & Hendrix
Katrin Wouters & Karin Hendrix zijn een onafscheidelijk duo dat samen prachtige juwelen creërt, maar ook een hoop andere momenten deelt. Zo eten ze bijvoorbeeld graag samen een hapje dat ze dan ofwel zelf maken ofwel lekker laten maken. In dit artikel lees je hun 5 favoriete gerechten en via wie ze deze hebben ontdekt. Wij krijgen er zelf al honger van!
1. Garnaalkroketten
De lekkerste garnaalkroketjes die onze gastvrouwen ooit aten, zijn die van rockzanger Arno Hintjens. Hij maakte deze lekkernij zelfs ooit nog voor soullegende Marvin Gaye. Op onze tafel mag hij ze anders ook wel eens serveren ;-).
2. Koolschotel met savooi en gehakt
Met dit gerecht maak je de twee dames altijd blij en al zeker als het bereid wordt door mama Hendrix herself.
3. Gevulde inktvisjes
Onze gastvrouwen ontdekten dit gerecht bij Giorgio Locatelli, een fantastische kok die volgens Wouters & Hendrix zeker de moeite waard is. Naast zijn restaurant in Londen, genaamd Locando Locatelli, heeft hij ook een aan te raden kookboek dat 'Made in Italy' heet.
4. Gevulde kalfslapjes met Parmaham en kaas
Dit lievelingsgerecht van gevulde kaflslapjes komt uit hun favoriete kookboekje, dat ‘De Italiaanse keuken’ heet. Het boekje is van van Time Life Books en hier kan je het vinden.
5. Gehaktballetjes met selder in tomatensaus
Een ander favoriet gerecht waar we ze alleen maar gelijk in kunnen geven, zijn balletjes in tomatensaus, afgewerkt met selder. Dit is trouwens dé klassieker van René, de man van Katrin. Handig wel, want zij hoeven hun favo food alvast niet ver te gaan zoeken!
Wil je onze Feeling-gastvrouwen nog beter leren kennen? Kijk dan naar deze video waarin ze zich op een originele manier voorstellen. Doe ook gauw mee aan onze winactie voor een exclusief atelierbezoek of profiteer van de 30% korting op hun mooie paar oorbellen.